Hjälp med trädgårdsarbete på Gotland

Trädgårdsskötsel Gotland

Behöver du hjälp med trädgårdsskötsel Gotland? Med vår passion för gröna ytor och expertis inom trädgårdsskötsel erbjuder vi skräddarsydda lösningar som möter just dina behov. Oavsett om det gäller regelbunden underhållsskötsel, projektbaserade uppdrag eller specifika trädgårdsutmaningar så är vi redo att förvandla din trädgård till något speciellt.

Vi förstår att det kan vara jobbigt att ta tag i sin alltmer vildvuxna trädgård, och det är här vi på Gute Properties kommer in i bilden. Fyll i en offertförfrågan för just ditt projekt redan idag, eller slå oss en signal så hjälper vi dig igenom hela processen.

Begär offert

Fyll i formuläret och få en kostnadsfri offert för just det trädgrådsarbete som du behöver hjälp med. Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

Alla trädgårdstjänster som vi erbjuder

Vi pysslar med det mesta inom trädgård och trädgårdsskötsel. Här kan du se ett urval, men tveka inte att höra av dig även om inte just ditt projekt står med här nedanför.

 

Gräsklippning

Gräsklippning är det vanligaste arbetet vi utför. Vi hjälper dig med både enstaka klippningar, eller ett regelbundet skötselavtal för din gräsmatta.

Grästrimning

I kombination med gräsklippning kan vi också utföra grästrimning. Det blir pricken över i:et och blir otroligt snyggt att få bort gräset mot träd, buskar, eller husväggen.

Häckklippning

Du vet hur snyggt det ser ut med en spikrakt klippt häck? Det kan du få hemma hos dig genom oss på Gute Properties.

Ogräsrensning

Oavsett om det gäller plattläggningar eller grusytor så kommer ogräset tillslut att kämpa sig fram. Vi hjälper dig med att städa bort det som inte hör hemma där.

Trädbeskärning

När det kommer till att beskära träd gäller det att man är säker på sin sak. Olika träd behöver olika handpåläggningar, vilket vi hjälper dig med.

Gödning & Luftning

För att en gräsmatta ska må riktigt bra behöver den, förutom sol och vatten, också gödning och att luftas. Gödningen ger näring till gräset, och luftningen gör att rötterna lättare tar upp näringen och andas bättre.

Plantering

Oavsett om det gäller en enstaka liten blomma, eller en 50 meter lång häck så hjälper vi dig. Inget är för stort eller smått.

Skötselavtal

Flera kunder har idag skötselavtal hos oss. Det gäller både trädgårdsskötsel och snöröjning. Exempel på avtal kan vara att vi löpande klipper och ser om din gräsmatta för att den alltid ska vara  i toppskick.

Snöröjning

När kylan kryper sig på och snön börjar falla är det otroligt skönt att veta att någon kommer och skottar bort snön. Ännu bättre känns det om man vet att det är Gute Properties som sköter det.

Lämna din trädgård i våra händer

Vi på Gute Properties är det självklara valet när det kommer till trädgårdsskötsel på Gotland. Vi har enbart 5-stjärniga recensioner på våra tidigare utförda arbeten, något som också bekräftar våran noggrannhet och höga ambition vid varje unika projekt.  

Sluta lägg er dyrbara tid på er trädgård och lämna den i våra händer. Vare sig det gäller gräsklippning, häckklippning, sly- och buskröjning, plantering, eller något helt annat så finns vi här för dig, över hela ön.

Du bestämmer – vi gör jobbet

Gäller det ett mindre, ”standard-jobb”, behöver vi endast några bilder för att vi ska kunna lämna ett pris. Är arbetet lite större kommer vi ut till platsen och kollar, ihop med dig som kund, helt kostnadsfritt.

Om du sedan väljer att vi ska arbeta på löpande pris, eller fast pris, bestämmer du som kund. Vi kan också avtala om skötselavtal. Då kan du som kund få ett fast pris per exempelvis gräsklippning. Sedan är det upp till vädret hur många klippningar det blir per säsong. Lämna gärna en förfrågan så tar vi det vidare därifrån!

Trädgårdsskötsel över hela Gotland

Vi täcker hela ön, i alla vädersträck, från Hoburgsgubben till Fårö Fyr. Vi jobbar helt enkelt där du och din trädgård finns.

Vi har ett stort kontaktnät och kan på så vis arbeta mer effektivt i samarbete med andra företag – vilket gör det billigare för dig som kund.

Att anlita oss för trädgårdstjänster på Gotland är väldigt smidigt. I och med att vi har kunskaper inom både trädgård och grävning slipper du ta in flera olika företag för att få din trädgård som du önskar. Gute Properties löser det för dig.

RUT-avdrag för trädgårdsskötsel

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. En del arbeten inom trädgårdsskötsel kan man få RUT-avdrag för. Avdraget gäller endast arbetskostnaden, och inte kostnaden för exempelvis själva gräsklipparen eller resan till och från platsen där arbetet ska utföras. Avdraget ger dig 50% avdrag på arbetskostnaden, men det är bara vissa arbeten som man kan få avdrag för, och det är hårda riktlinjer kring vad man får och inte får avdrag för.

Detta kan du få avdrag för:

 • Gräsklippning och vård av gräsmatta
 • Häckklippning
 • Gräva om i trädgårdsland
 • Trädbeskärning
 • Gräva upp häckar, rosor & buskar
 • Snöskottning på egen tomt eller mark

Detta får du inte avdrag för:

 • Material eller maskinkostnader
 • Bortforsling av trädgårdsavfall
 • Plantering, även om det ersätter något befintligt
 • Anläggning av gräsmattor eller trädgårdsgångar
 • Milersättning för arbetsbil
 • Plattläggning eller bygge av stenmur

Pris för trädgårdsskötsel på Gotland

När det kommer till trädgårdsskötsel Gotland pris så är det viktigt för oss på Gute Properties att erbjuda transparenta och rättvisa priser som speglar den högkvalitativa service och det värde vi levererar. Vi förstår att varje trädgård är unik och därför ordnar vi en skräddarsydd lösning för att passa just dina behov och önskemål.

Kostnaden för trädgårdsskötsel på Gotland varierar beroende på omfattningen av de tjänster du behöver. För enklare uppgifter som gräsklippning eller beskärning kan vi ofta ge en snabb prisuppskattning med hjälp av bilder du skickar in. Detta gör det enkelt för dig att få en uppfattning om priset. För större projekt erbjuder vi en kostnadsfri konsultation på plats för att noggrant utvärdera dina behov och ge en detaljerad offert som är skräddarsydd för att uppfylla dina trädgårdsdrömmar.

Behöver du fräsha upp trädgården?

Är du redo att se din trädgård förvandlas? Vänta inte! Kontakta oss eller boka in en kostnadsfri konsultation redan idag för att få en skräddarsydd offert från Gute Properties. Vi är här för att göra din trädgårdsdröm till verklighet. Klicka här för att ta det första steget mot en vackrare trädgård på Gotland.

Tidigare arbeten

Några utvalda trädgårdar som vi har jobbat på

Renovering av trädgård, Visby

Dra pilarna horisontellt för att se resultatet.

En kund i Visby kände en hopplöshet över sin trädgård på grund av att skötseln hade inte hunnits med. Efter några dagars arbete kunde vi lämna trädgården med en total make-over, och har gett dem en skötselplan för framtiden för att bland annat bekämpa mossan i gräsmattan. ” Professionella, ansvarstagande och lätta att ha att göra med”, blev kundens omdöme.  

Renovering av trädgård, Visby

Dra pilarna horisontellt för att se resultatet.

Samma trädgård som bilderna här bredvid, men vi är så stolta över resultatet så att det tåls att visas från en annan vinkel.

Önskar du något liknande? Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Vanliga frågor om trädgårdsskötsel

När det kommer till trädgårdsskötsel så förstår vi att det finns många frågor som snurrar i huvudet. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får från våra kunder, tillsammans med tydliga och informativa svar.

G
F
Vilka trädgårdstjänster kan ni erbjuda?

Vi på Gute Properties har egentligen ganska få begränsningar inom vad vi kan hjälpa våra kunder med. Allt som innebär trädgård och gräsmatteskötsel hjälper vi dig mer än gärna med. Du hittar några exempel på tjänster som vi utför längre upp på den här sidan.

G
F
Kan man använda RUT-avdrag för trädgårdsskötsel?

Ja, de flesta arbetsmoment inom trädgårdsskötsel kan man få RUT-avdrag för. Lista på vad man får och inte får avdrag finns här på vår hemsida. Du kan även kontakta oss för att få vägledning.

G
F
Vad kostar trädgårdsskötsel på Gotland?

Priset för trädgårdsskötsel kan variera beroende på en rad olika faktorer. Exempelvis vilken typ av arbete som ska utföras, vilka maskiner eller redskap vi behöver, eller hur lättåtkommlig platsen för arbetet är. För att ge dig en exakt kostnadsuppskattning anpassad efter dina specifika behov erbjuder vi på Gute Properties alltid kostnadsfria offerter till våra kunder. Genom att fylla i formuläret här på vår sida kan du enkelt begära en offert för trädgårdsskötsel på Gotland.

G
F
Hur sköter man om sin trädgård?

Detta är en fråga som är svårt att ge ett generellt svar på. Det beror på hur den specifika trädgården ser ut och hur den är planerad. Någonting vi dock kan säga är följande: har du en välskött och nyklippt gräsmatta, häckar och buskar som är i topptrim och spikraka linjer mellan grus och gräs ligger du riktigt bra till. Vem hjälper dig med detta? Vi på Gute Properties såklart!

G
F
När kan man börja vårstäda i trädgården?

Ofta är mars en bra månad att börja pyssla i trädgåden igen. När marken torkat upp, och gräsmattan inte längre sviktar på grund av fukt när du går på den är det dags att räfsa bort rester av fjolårslöv, kvistar och annat skräp. Men räfsa inte för hårt eftersom du då kan skada gräsmattans rötter. Räfsa även bort eventuellt snömögel.

G
F
När ska man gödsla i rabatten?

Ett bra riktmärke är att när växterna i rabatten börjar grönska är det dags att ge dem den näring den behöver. Tillför näring i den takt som växterna behöver den. När växten är liten behöver den mindre näring men när växterna blir stora behöver de mer.

Begär offert – trädgårdsskötsel Gotland

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert för skötsel av din trädgård

Kontaktinfo:

Adress:

Stenkyrka Stenstugu 304, 624 42 Tingstäde