Tjänster

Vi på Gute Properties har ett tydligt mål med våra tjänster, det ska bli så bra som möjligt, till ett så bra pris som möjligt. Vi lämnar ingenting åt slumpen, vilket innebär att du som kund kan lita på att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Expertis inom trädgårdsskötsel och entreprenad

Vi utför en rad olika arbeten kopplade till trädgårdsskötsel och entreprenad. Hela vägen ifrån dig som är privatkund och önskar en ny rabatt, till er företagare som önskar en helhetslösning för att ta hand om era utemiljöer. Kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi er.

Gräsklippning

Läs mer >

Trädsgårdsskötsel

Läs mer >

Mark och anläggning

Läs mer >

Varför du ska välja oss

Här på Gotland finns det en uppsjö med olika företag som arbetar inom samma område som vi på Gute Properties gör. Varför ska du som kund egentligen välja oss?

Det är enkelt, med våran breda kompetens och vårat breda kontaktnät behöver du bara ha kontakt med oss för ditt projekt. Vi löser resten!

Dessutom är vi ytterst nogranna med våra arbeten. Vi har bara 5-stjärninga omdömmen från tidigare arbeten vi har utfört, vilket också bevisar våran nogrannhet och engagemang vid varje projekt. Ta kontakt med oss för ditt projekt, om kvalité är viktigt för dig!

Noggrannhet

Noggrannheten är av yttersta vikt för oss. Du som kund ska kunna lita på att arbetet blir utfört på rätt sätt, med ett resultat som håller i längden.

Pålitlighet

Vi får ofta exempel på företag som säger en sak, men som inte kan hålla det dom lovar. Att du som kund kan känna en tillit till vårat företag är vårat mål, och det jobbar vi stenhårt för att uppnå.

Personlighet

Trots att vi har många kunder, och många bollar i luften, så vill vi att du som kund ska det personliga när vi är och tar hand om din trädgård. Personligt och noggrant, det gillar vi!

Begär offert

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert för just ditt projekt

Kontaktinfo:

Adress:

Stenkyrka Stenstugu 304, 624 42 Tingstäde